Skare familiebarnehage AS er en koselig og trygg barnehage hvor vi har fokus på omsorg, vennskap og lek. Barnehagen ligger midt i hjertet av Skare. Her har vi kort avstand til både sjøen og skogen. I skogen har vi egen gapahuk. Vi har også egen båt og minibuss som vi bruker mye.

Vi holder foresatte oppdatert på mykid (med eget passord og brukernavn). Her skriver vi bl.a om dagen i dag og legger ut bilder. I tillegg så kommer alt av informasjon som månedsbrev og andre skriv.

Under vedtekter her på hjemmesiden, finner dere mye nyttig informasjon om barnehagen vår. Blant annet eierform, formål, barnehagens styringsverk, ferier, foreldrebetaling og dugand.

under årsplan 2016 - 2018, kan dere laste ned årsplanen og virksomhetsplanen vår. Her finner dere også mye informasjon om vår måte å være sammen med barna, hvordan fagområdene blir vektlagt og opplysninger om barnehagen.

Alle måltider blir servert i barnehagen så her trenger du ikke niste.

Velkommen til oss!

• Bjørnensover.

• Delaktige voksne.

• Stort lekestativ i barnehagens uteområdet.

• Mat glede.

• Vi er glade i nærmiljøet vårt og tar ofte en gåtur ned til skarestrand (fine sommerdager nyter vi gjerne hele dagen her)

• Gapahuken bruker vi aktivt hele året.

• Båten bruker vi i sommer sesongen. Her tar vi lokale turer og ofte over til tromlingene. Her bader vi, har piknik og ser etter ting og dyr i vannet. I tillegg er det sauer og geiter her.

• Med minibussen vår, tar vi gjerne en tur til hove. Vi veksler mellom lekeplassen og de mange andre mulighetene hove har å by på.

• Her har barna i samarbeid med voksen laget en skisse over barnehagen vår.

• Andre turer vi tar med minibussen.
    Vegårshei

• Dyreparken