Assistent Karianne Alfsen Henriksen har jobbet i barnehagen siden 2012.

Karianne har deltatt på barnehagefaglig grunnkompetanse, «Den gode assistenten – en forutsetning for kvalitet i barnehagen», med Kari Pape. En del av Fylkesmannens arbeid for kompetanseheving i barnehagene.

I tillegg har Karianne deltatt på flere kurs og fagdager.

Assistent Liv Olsen har vært dagmamma i mange år før hun begynte i barnehagen 2005.

Liv har deltatt på barnehagefaglig grunnkompetanse, «Den gode assistenten – en forutsetning for kvalitet i barnehagen», med Kari Pape. En del av Fylkesmannens arbeid for kompetanseheving i barnehagene. Hun holder på med fagbrev i barne- og ungdomsarbeider.

Pedagogisk leder Rita Helen Mortensen er utdannet førskolelærer med fordypning i småbarns pedagogikk. Rita Helen har jobbet i barnehagen siden 2015.

I tillegg har Rita Helen deltatt på flere kurs og fagdager.

Eier/fagarbeider Åse Karina Henriksen er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Åse Karina har jobbet i barnehagen siden 2005

I tillegg har hun gått på barnehagefaglig grunnkompetanse, «Den gode assistenten – en forutsetning for kvalitet i barnehagen», med Kari Pape.

Kompass på UIA og kurs i spesialpedagogikk for fagarbeidere.